Follow by Email

Wednesday, 19 September 2012

sem sem sem

dah mula masuk sem dah nak meroyan aduhai
sabo je la
duit pon nak kene catu
mcm pelarian pon ada gak
nak buat gone mmg dah jadi student gitu la gayenye
adoiii penat
assigment pon dah mula mencari
kene lah lari kalu bertembung kene la buat
hope sem ni boleh perform yek
AAAAA
merah aa nyer tu
penting la sagt maknanya

Wednesday, 2 May 2012

PELAMIN TUNANG nani @ain

assalamulaikummm....
harap semua sihat
ni dulu janji nak tunjuk la kan ape yang dah dijanji pada post yg dulu
bukan nak menunjuk
tapi memng nak tunjuk pon
salah satu hasil kerja tangan saya yang tak seberapa
ingin membina satu empayar sendiri
nak tau kan....



pelamin tunang
ni hasil nya

ni la org yng bertunang bersama org yang bertnggungjawab menjodohkan mereka


saya mengunakan papan dinding yang baru dikopak dari dinding umah
semua bahan terbuang digunakan semula... kos yang murah
jika ada bakat semuanya bolehhh
kan kan